Qui som

La Federació d’Associacions Ciutadanes de Castelló (FED.AS.CI.CA.) va nàixer com a conseqüència de l’existència d’altres tres Federacions de AAVV que eren les interlocutores preferents dels diversos governs de torn sense que la majoria de les demés AAVV tinguerem informació respecte al que estava succeint, entre elles i les diverses Administracions; per més que reclamàvem formar part d’eixes Federacions no se’ns tenia en compte i negociaven a conveniència. A conseqüència d’això, 5 AAVV decidirem donar el pas, allà per 2013, i crear esta Federació.

 Desprès de molts esforços i la burocràcia corresponent aconseguim formalitzar la nostra federació el 16 d’octubre de 2013. El principi va ser molt complicat atès que de manera particular uns altres, aconseguim avançar i aconseguim que se’ns incloguera en el món veïnal, gràcies a l’esforç i la comprensió de les 5 AAVV originals. Hem hagut de superar moments realment complicats, però al final ens hem trobem amb la major de les recompenses, el nostre esforç es reflecteix en què se’ns ha unit una altra AV i diverses Associacions de la Ciutat i de la Província col·laboren amb nosaltres.

Hem aconseguit negociar amb una entitat bancària per a poder mantenir el capital de les AAVV federades a la FEDERACIÓ sense cap cost, a més d’uns certs avantatges en la gestió dels rebuts. D’altra banda, estem immersos en un procés de actualització de les AAVV que sol·liciten la nostra ajuda, estem creant una pàgina web ja que pensem que és necessari per aconseguir que la nostra llavor siga visible. A conseqüència de tot això hem aconseguit que les nostres xicotetes aspiracions i esperem que les diverses AAVV s’adonen de nostre mèrit i vulguen unir-se al nostre projecte.

Pertanyem a la Confederació d’Associacions de Veïnals de la Comunitat Valenciana (CAVE-COVA) i amb la Confederació Espanyola d’Associacions Veïnals de España (CEAV) (complim amb el nostre desig que no hem d’estar sols i que hem d’unir-nos entre nosaltres per a ser mes forts).

Membres de la Federació:

AV Segon Moli

AV Peri 18

Av Zona Centro

AV Platja de Nules

Barris del sud

AV La Aduana

AV Roquetes